GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
18 Mart 2021 Perşembe 13:03

Ajdar'dan yeni şarkı: Tırro Vırro

Geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro talep ettiği haberleriyle gündeme gelen Ajdar, yeni şarkısından bir bölümü Instagram hesabından yayınladı.

2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışmasında boy gösteren ve 'Çikita Muz' şarkısıyla adını duyuran Ajdar, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sık sık sosyal medya hesabından canlı yayın açan Ajdar, son açtığı canlı yayında yeni şarkısı 'Tırro Vırro'yu seslendirdi. Ajdar'ın nakarat kısmında söylediklerini ise kimse anlayamadı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı Ajdar'ın şarkısı için "Ne dediğini anlayamadım", "Bizimle kafa buluyor" ve "Resmen dalga geçiyor" gibi yorumlar yaptı.

Öte yandan televizyoncu Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ajdar'ı, YouTube'daki programına davet ettiklerini ancak kendilerinden 1 milyon euro istediğini söylemişti. 'Nane Nane' ve 'Çikita Muz' şarkıları ile tanınan Ajdar, daha önce de 'Renkli Sayfalar' programına telefonla bağlanmış ve canlı yayına katılmak için 300 bin euro istemişti.

Geçtiğimiz haftalarda TikTok'ta canlı yayın açan Ajdar, yayına aldığı annenin engelli kızı için manevi yardım istemesini sert bir dille geri çevirmişti. Ajdar, anneye "Yardım kuruluşu değil burası. Ben bir starım biliyorsun. 20 yılımı verdim. Hayranlarımla görüşüyorum. Sen kızın için devlete başvur. Allah sağlık versin sana da kızına da devlete başvurabilirsiniz. Sesinizi o şekilde yükseltebilirsiniz" demişti.