GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
28 Ocak 2019 Pazartesi 13:56

Aday gösterilmeyen Başkan Şentürk: Sabah kalktım ve ilk iş olarak…

Genel merkez tarafından aday gösterilmeyen Beydağ Belediye Başkanı Şentürk, kararı öğrendikten sonra sabah saatlerinde ilk iş olarak Belediye Başkan Adayı Feridun Yılmazlar’ı kutladığını söyledi. Şentürk, “Sabah kalktığımda ilk işim Feridun arkadaşımızı kutladım. Yanında olduğumu söyledim. Ayrıca tüm aktif olan personelimle ciddi bir toplantı yaptım. ‘31 Mart akşamına kadar bugüne kadarki süreçten daha hızlı daha fazla hizmet beklerim. Kesinlikle kimsenin arkasından konuşmayın’ dedim. Ben genel merkezimizin kararına saygılıyım, aday gösterilen arkadaşın arkasındayım, yanındayım” diye konuştu.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Beydağ Belediye Başkanlığı görevinde 2’nci dönemini geride bırakmaya hazırlanan Vasfi Şentürk genel merkez tarafından yeniden aday gösterilmedi. Parti, 31 Mart yerel seçimleri için Beydağ İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulunan Feridun Yılmazlar’ı sahaya sürdü.

İlçe başkanlığı yürüttüğü dönemde Belediye Başkanı Şentürk ile yıldızı barışmayan ve zaman zaman karşı karşıya gelen Yılmazlar adaylık çalışmalarına hazırlanıyor. Genel merkezin Yılmazlar ismi üzerinde karar kılmasını değerlendiren Belediye Başkanı Şentürk önemli açıklamalarda bulundu. Geçmiş süreçte örgüt ve belediye arasında uyumsuzluğun yaşandığı Beydağ’da Yılmazlar ile birlikte çalışma yürüteceklerinin sinyalini veren Şentürk net ifadeler kullandı.

PERSONELLE CİDDİ BİR TOPLANTI YAPTIM!
Başkan Şentürk, “Sabah kalktığımda ilk işim Feridun arkadaşımızı kutladım. Yanında olduğumu söyledim. Ayrıca tüm aktif olan personelimle ciddi bir toplantı yaptım. ‘31 Mart akşamına kadar bugüne kadarki süreçten daha hızlı daha fazla hizmet beklerim. Kesinlikle kimsenin arkasından konuşmayın. Biz iyi bir partiyiz. Biz iyi bir belediye örneği göstereceğiz. Ben ayrıldıktan sonra da başkan ciddi bir personel bırakmış, disiplini elden bırakmadılar, bravo dedirtecek bir yapı bırakmalıyız’ diye uyarılarda bulundum. Ben genel merkezimizin kararına saygılıyım, aday gösterilen arkadaşın arkasındayım, yanındayım” diye konuştu.

KURUMSAL BİR BELEDİYE BIRAKTIK!
‘Arkanızda nasıl bir belediye yapısı bıraktınız?’ sorusunu da yanıtlayan Şentürk, “Yaptığımız işler ortada… Beydağ’ı Beydağ yaptık. Hiçbir sıkıntımız yok. Ekibim iyi çalıştı, meclis üyelerim iyi gayret gösterdi. Biz de kimseyi mahcup etmemeye uğraştık. Etmediğimizi düşünüyorum. Kurumsal bir belediye bıraktık” ifadelerini kullandı.