GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Şubat 2019 Cuma 18:41

Aday Arda, Başkan Şenol’u ziyaret etti: Kırgınlıklar üstü birisiyim

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda mevcut Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret etti. Arda, “Başkanımızın 10 yılda yaptıklarını hep destekledim. Bıraktığı yerden bayrağı taşıyacağız. Ben, kırgınlıklar üstü birisiyim” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gaziemir’de belediye başkanlığına aday gösterdiği isim olan Halil Arda seçim kampanyasını başlattı. Saha çalışmaları ve ev ziyaretleriyle birlikte seçim ofisinin de açılışını yapan Arda, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret etti. Arda, Başkan Şenol’a 10 yıllık hizmeti nedeniyle teşekkür etti.

2004-2009 yılları arasında CHP’nin İzmir İl Genel Meclis Üyeliği görevinde de bulunan Arda, siyaset ve yerel yönetimlerdeki deneyimini Gaziemirlilere hizmet noktasında sunacağını söyledi. Gaziemir’in eski belediye başkanlarından olan Abdullah Arda’nın da aynı zamanda torunu olan Halil Arda, ilçede adaylığının büyük etki yarattığını ve ciddi destek gördüğünü vurguladı.

Arda, “Yapısal olarak siyaseten gerginlik politikası izleyen birisi değilim. Hiç de öyle davranmadım. Gaziemir’de yıllardır yaşayan ve burada işi olan birisiyim. Mali müşavir olmam ve sürücü kursu sahibi olmam nedeniyle eğitimci kimliğimin de avantajıyla insanların evlerine girdim. Kişisel özelliklerim ve siyasi deneyimimi yeni dönemde yansıtacağım. Meclis üyelerimizin hazırlanması ve listelerin oluşmasında ortak aklı, uzlaşıyı ön planda tutacağız. Biz, partimizin iktidar olması için çalışıyoruz. Şahsen ilçede kırgınlıklar üstü bir insanım.  Hem ilçe başkanlığımız hem de belediye başkanımızla birlikte bayrağı daha yukarıya çıkarmak için gayret göstereceğiz. Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol 10 yılda Gaziemir’e önemli hizmetler yaptı. Kendisini de sürekli destekledim. Hiç karşı karşıya gelmedik. Yeni dönemde ve kampanyada kendisinden yararlanacağız. Deneyimlerini ve tecrübelerini biliyoruz” dedi.

Arda, belediye başkanının başka bir partiden aday olmasının söz konusu olmadığını da söylerken seçim kampanyasında kendisinden çalışma sözü aldığını belirtti. Arda, “Sayın başkan bizimle birlikte olacak. Kendisinin partililiğinden kimse şüphe duyamaz. Makam aracına bineceğiz ve kol kola dolaşacağız” diye konuştu.

EL ELE,  KOL KOLA
Öte yandan Başkan Halil İbrahim Şenol da Arda’ya ziyareti nedeniyle teşekkür ederken Atatürk resminin işlendiği halı hediye etti. Şenol, “CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı değerli arkadaşım Halil Arda’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 60 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik anlayışını getirdiğimiz Gaziemir’de partimizin başarıyla devam etmesi için el ele, kol kola dayanışma içerisinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.