GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ocak 2024 Pazar 08:52

Aday Adayı Kaykaç'tan şehir stadı açıklaması: İştir kişinin ayinesi lafa bakılmaz!

AK Parti Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Kaykaç,  kaymakamlığı döneminde yenileme çalışmalarına başlanan ve Suriyelilerin yerleştirileceği iddia edilen şehir stadının yenilenmiş hali hakkında bilgi vererek, "İştir kişinin ayinesi lafa bakılmaz" dedi. 

EGEDESONSÖZ- AK Parti Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Kaykaç, Karaburun'un Mordoğan mahallesinde yenilenen şehir stadı hakkında açıklamada bulundu. 

Sosyal medyadan video yayınlayan Kaykaç şunları belirtti:

"Mordoğan mahallemizin beyhude olan adeta terk edilmiş eski stadını kaymakamlığa başladığımız 2 yıl öncesinde yenilemeye başladık. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından şehir stadımız, basketbol sahamız, tenis kortumuz, türbinlerimiz ve meydan aydınlatmasıyla beraber hizmete açılmış bulunmaktadır. Bir işe başlayıp ve bitirmenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Yine dediğimiz gibi iştir kişinin ayinesi lafa bakılmaz. Malumunuz bu sürece ilk başlarken videoyu izleyen dostlarımız da bilecektir, şöyle bir dedikodu çıkarmışlardı: "İşte buraya Suriye kampı yapacaklar. Suriyelileri yerleştirecekler." Böyle korku üzerine siyaseti ve politikayı sadece korku ve korkutmak üzerine üreten bu zihniyet aynı zamanda bu stada başladığımızda da yine aynı iddialarla ortaya çıkmıştı. Tıpkı bugün aynı iddialarla çıktığı gibi ama biz işimiz ve icraatımız ile buraya Suriyelileri değil. Karaburun’a ve Mordoğanlı gençlerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunarak adeta burayı bir güzelleştirme ve cazibe haline getirdik. İştir kişinin ayinesi lafa bakılmaz diyoruz"