GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Haziran 2017 Pazar 14:14

Adalet Yürüyüşü’nde 11. Gün: İzmir örgütü tam kadro!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, vekil Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ 11. Gününde Bolu’ya ulaştı. CHP İzmir İl Başkanı Güven yürüyüşe dahil olurken ilçe belediye başkanları da yürüyüşe katıldı.

EGEDESONSÖZ – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu için başlattığı Ankara’dan İstanbul’a ‘Adalet Yürüyüşü’ 11. Gününe girdi.

Sabah saatlerinde bayramlaşma töreninin yapılmasının ardından Bolu’da yürüyüş devam etti. Yürüyüşe CHP İzmir Örgütü de büyük destek veriyor.

‘BURASI BAYRAM YERİ’
CHP İzmir’in başlattığı yürüyüşün iptal edilmesinin ardından İl Başkanı Asuma Ali Güven, İstanbul’a yapılan yürüyüşe ilk kez katıldı. Egedesonsöz’e konuşan Güven şunları söyledi:

“Bu sabah itibariyle yürüyüşe katıldım. Burası adeta bayram yeri. Çok kalabalık bir bayramlaşma gerçekleştirdik. Başkanımız herkesle bayramlaştı. Bugün bazı ziyaretler sebebiyle Bolu şehir merkezinde 11 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirilecek.

İSTANBUL’DAKİ KARŞILAMA İÇİN BÜYÜK HAZIRLIK
İzmir örgütü olarak hem yürüyüşe hem de başkanımızın İstanbul’da karşılanması ile ilgili çalışmalar içindeyiz. Genel Başkanımızı İstanbul girişinde büyük bir katılımla karşılamak istiyoruz. Hem İzmir örgütü hem de Ege örgütleri olarak büyük bir katılım planlıyoruz. Bu yürüyüşün anlamını, ne demek istendiğini anlatmak ve bunu topluma mal etmek için her boyutta çalışıyoruz. İstanbul karşılanması için organizasyon çalışmalarımız için yürüyüşte 2 gün yer alıp İzmir’e döneceğim”

PİRİŞTİNA VE KAYA 4 GÜNDÜR ARALIKSIZ YÜRÜYOR
Diğer yandan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, 4 gündür yürüyüşlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, eşi Derya Demirağ ve kızı Gülin Demirağ ile birlikte bugün yürüyüşteki yer aldı.

Öte yandan Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyüşün başından bu yana Ankara'dan İstanbul'a yürüyen CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak'ın ayağı sakatlandı