GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
24 Haziran 2020 Çarşamba 10:07

Acun Ilıcalı elenen ismi açıkladı, sosyal medya yıkıldı

Survivor'da 3 dokunulmazlık oyunundan ikisini kazanan Cemal Can, Evrim ve Sercan'ı eleme adayı olarak göstermiş, diğer dokunulmazlığı kazanan Sercan ise Nisa'nın adını vermişti... Adaya veda eden isim Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen konseyde belli oldu. 'Ben gitmeyeceğim' diyen Evrim, Survivor'a veda etti. Evrim'in vedası sosyal medyayı salladı!

Ünlüler ve Gönüllüler'in kıyasıya mücadele ettiği Survivor'da sona geliniyor. Çeyrek finale kalmayı başaran 8 kişi dün eleme konseyine çıktı. 4,5 ay boyunca adada ter döken Evrim, Survivor'a veda eden isim oldu.
Evrim "Elendiğim için üzgünüm, sona kalmak isterdim. Bir çok şeyi kanıtladım. Gözüm arkada kalmayacak. Benim meşalem buraya kadar yandı. Bundan sonra meşalesi yanacak arkadaşlara başarılar. En önemlisi sakatlanmasınlar. İyi ki buraya geldim, iyi ki sizi tanırım. Ben zor bir insanım. Herkese çok teşekkür ediyorum. Buradan çıkacağıkm ve ilk iş annemi arayacağım. Ailemle konuşacağım. Daha sonrasında da Survior izlemeye devam edeceğim.' dedi.
Acun Ilıcalı da, Evrim'i güzel sözlerle uğurladı:
"Buraya gelen her yarışmacı seyircimizden takdir görmüştür. Son 8'e kalan tüm yarışmacılar başarılı diyebiliriz. Survivor içinde kendini çok geliştirdin. Çok önemli galibiyetlerde izin oldu. Survivor'ı başarılı bir şekilde tamamladığını söyleyebiliriz. Sana teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum..."
Evrim, Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından arkadaşları ile tek tek vedalaştı. Sercan'a 'Pes etmeyin diyen' Evrim'in yarışma boyunca yıldızının bir türlü barışmadığı Nisa ve Berkan'a sarılması da dikkat çekti.