GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Şubat 2021 Pazar 15:01

Acil servisin önüne park etti, güvenliklere tehdit savurdu: Çekmiyorum işte...

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine gelen hasta yakını aracını acil girişinin önünde bırakarak hastaneye giriş yaptı. Güvenlik görevlilerinin uyarısı üzerine gerginlik çıkartan şahıs, “Biraz dursa ne olacak? Çekmiyorum işte” dedi.

EGEDESONSÖZ/Menduha Ceylan- Aynı anda 2 bin kişiye hizmet verebilme kapasitesiyle Çiğli ve Karşıyaka bölgesinin tek devlet hastanesi olan Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Servisi ambulans geçiş ve park alanına uzun süreli olarak araç bırakılması üzerine gerginlik çıktı.

Hastasını tedaviye getiren aracın sahibi ambulans park ve geçiş alanı olan Acil Servisin önünde kısa süreli bekleme için güvenlik görevlilerinden izin alarak hastasıyla beraber hastaneye giriş yaptı. Araç sahibinin dakikalarca araca dönmemesinden kaynaklı vatandaşı uyaran güvenlik görevlisi, şahsın “Biraz dursa ne olacak? Çekmiyorum işte…” sözleriyle karşı karşıya kaldı.

Araç sahibinin gergin davranışları üzerine olayı hastane polisine haber veren güvenlik görevlisi, bu sefer de hasta yakının tehdidine maruz kaldı. Araç sahibi, güvenlik görevlisi için polis ekiplerine, “Dilekçe yazacağım, onu şikayet edeceğim, özel güvenlik firmasının adını söyleyin” şeklinde bağırışları duyuldu.

Polis ekiplerinin uzun çabasının ardından dakikalar sonra aracı Acil Servis’in önünden çeken şahıs olay esnasında hastanede bulunan vatandaşlardan da tepki topladı.