GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Kasım 2019 Perşembe 08:28

Acı haberler peş peşe: 5 asker şehit!

Türkiye bu sabah peş peşe gelen son dakika haberleriyle sarsıldı. Acı haberlerin ilki Hakkari'den geldi. Yıldırım düşmesi sonucu iki asker şehit oldu. Kahreden ikinci haber ise Şanlıurfa'dan geldi. Akçakale'de bir sınır karakolu havan topuyla vuruldu. Hain saldırıda iki asker şehit oldu. Kuzey Irak'ta da Pençe Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu da bir askerimiz şehit düştü.

Hakkari’de Davul Tepe üs bölgesinde iki, Kuzey Irak’ta Pençe Harekatı bölgesinde ise bir asker yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.

Öte yandan, Şanlıurfa’nın Akçale İlçesi’nde PKK/YPG terör örgütü tarafından gece saat 23.00 sıralarında Tekçe Hudut Karakolu’na havan topuyla saldırı düzenlendi.

ŞEHİTLERİN DIŞINDA İKİ ASKER VE BİR DOKTOR YARALI
Saldırıda Tankçı Uzm.Çvş. Şevket Tekin ile Tankçı Uzm.Çvş. Davut Armağan Keskin şehit düşerken, iki asker ile bir doktor ise yaralandı.

Saldırının gerçekleştiği Ayn İsa bölgesi topçu atışlarıyla vuruldu.

HAKKARİ’DE ÜS BÖLGESİNE YILDIRIM İSABET ETTİ
Hakkari ile Çukurca ilçesi arasında bulunan, yol güvenliğinin sağlandığı Davuş Tepe Üs Bölgesi’nde meydana geldi. Hakkari ve çevresinde yağmur etkili olurken, üs bölgesine yıldırım isabet etmesi sonucu iki asker şehit oldu, on üç asker de yaralandı.

PENÇE HAREKATI BÖLGESİNDE BİR ASKER ŞEHİT
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.(DHA)