GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Haziran 2016 Çarşamba 09:36

Abdullah Avcı'dan Bornova'nın yeni stadına tam not!

A Milli Futbol Takımı Eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı’dan Doğanlar’da ikinci etap inşaatı devam eden Yeni Bornova Stadı’na övgü geldi. Başkan Atila ile birlikte statta incelemelerde bulunan Avcı, “Önümüzdeki sezon bu statta oynayacak İzmir takımları çok şanslı” dedi.

Bu sezon başında olduğu İstanbul Başakşehirspor’u UEFA Kupası’na taşıma başarısını gösteren A Milli Futbol Takımı Eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti.

İzmir futbolunun daha iyi yerlerde olmayı hak ettiğini ifade eden Abdullah Avcı, yapılan yatırım kent için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Atila’ya bir futbol adamı olarak teşekkür eden Milli Takım Eski Direktörü, “Önümüzdeki sezon bu statta oynayacak İzmir takımları çok şanslı. İnanıyorum ki Bornova önümüzdeki dönemde Süper Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak” diye konuştu.

Abdullah Avcı gibi önemli bir futbol adamını Bornova’da ağırlamanın kendileri için bir gurur olduğunu ifade eden Başkan Olgun Atila, “Kendisinin görüşleri bizler için çok önemli. Stadımızı beğenmesi bizleri çok mutlu etti. Bazı önerilerini de mutlaka değerlendireceğiz” dedi.

Başkan Atila birlikte Dost Market’i de gezen Abdullan Avcı, Çamdibi Atatürk Parkı’nda kısa bir süre önce açılan Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de ziyaret etti. Avcı ve Başkan Atila burada engelli çocuklarla birlikte Kuş Evi Boyama etkinliğine katıldı.