GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
14 Temmuz 2016 Perşembe 09:44

Zıpkın avcısının korkunç sonu!

Muğla’nın Marmaris İlçesi'nde, tüpsüz zıpkınla balık avlayan 30 yaşındaki Uğur Çetin, bu kez yüzeye çıkamadı. Sahil Güvenlik dalgıçları 30 metre dipte, Çetin'in cesedini buldu.

Turistik Selimiye Mahallesi'nde balıkçılık da yapan turizm sektörü çalışanı 30 yaşındaki Uğur Çetin, dün öğleden sonra iki arkadaşıyla tekneyle denize açıldı. Selimiye açıklarında iki arkadaşı oltayla balık avlarken Uğur Çetin, zıpkınını alarak tüpsüz yaklaşık 30 metreye daldı. Bir süre sonra Çetin'in denizden çıkamadığını fark eden arkadaşları, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı'nı aradı. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekiplerine bağlı dalgıçlar arama başlattı. Yaklaşık bir saat süren aramalar sonucunda Uğur Çetin'in cesedine, 30 metre dipte ulaşıldı. Sahil Güvenlik botuna çıkartılan balıkçının cesedi cenaze aracıyla Marmaris Devlet Hastanesi morguna getirildi. Vurgun yediği tespit edilen Uğur Çetin'in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bir yıl önce evlenen Uğur Çetin'in yakınları, ölüm haberini öğrenince gözyaşı döktü; sinir krizi geçirdi. Çetin'in sürekli tüpsüz zıpkınla balık avladığı ve avladığı balıkları çevresiyle paylaştığı öğrenildi. Selimiye Mahallesi sakinleri tarafından çok sevilen Uğur Çetin'in cenazesinin bugün ikindide kentte kılınacak namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi. (dha)