GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Mayıs 2023 Salı 12:26

Zafer Partisi 'bizden kimse yok' dedi, Soyer'i davet etti: Biz gitmedik, sen gel!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Zafer Partisi, Doğru Yol Partisi ve Milli Yol Partisi yöneticileri ile bir araya geldiğini açıklamasının ardından Zafer Partisi’nden açıklama geldi. Kahvaltıya hiçbir yöneticinin katılmadığını söyleyen Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Boyunağa, “Hiçbir Zafer Partili kendisiyle bir araya gelmemiştir. Böyle bir paylaşımı nasıl yapabiliyorlar? Anlamak imkansız” dedi. Boyunağa ayrıca “Gerçekçi ve içten bir şekilde Zafer Partililerle bir araya gelmek istiyorsanız sizi yarın saat 10.00'da Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığında kahvaltıya bekleriz" dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 28 Mayıs seçimleri öncesinde siyasi partilerle sürdürdüğü kahvaltı buluşmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kahvaltı toplantısına Zafer Partisi katılmama kararı aldığını duyurmuştu. Bugün ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer aralarında Zafer Partisi, Doğru Yol Partisi ve Milli Yol Partisi yöneticilerinin olduğu bir kahvaltı toplantısı düzenlendiğini kaydetti.

SOYER İLE KAHVALTI BULUŞMASI... ÖNCE RET, SONRA EVET!

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa ise hiçbir yöneticinin kahvaltı davetine katılmadığını kaydetti.

Boyunağa açıklamasında şunları söyledi:

“Geçen hafta reddettiğim kahvaltı sonrasında bilgisi olmasına rağmen bilgisi yokmuş gibi haber yaptırıp ‘öyle bir davet olmadı’ diyen Tunç Soyer, bugün sosyal medya hesaplarından Zafer Partisi ile bir araya geldiğini duyurmuştur.

Hiçbir Zafer Partili kendisiyle bir araya gelmemiştir. Böyle bir paylaşımı nasıl yapabiliyorlar? Anlamak imkansız!

Birinci seçenek: Birileri Tunç Soyer'i kandırmaktadır. Eğer böyleyse ekibini gözden geçirmeli.

İkinci seçenek: Tunç Soyer Zafer Partililer ile bir araya geldiği hayalleri görmektedir. Eğer böyle hayaller görüyorsa Allah yardımcısı olsun.

Hiçbir Zafer Partili, Tunç Soyer ile bir araya gelmemiştir. Paylaşılan fotoğrafta da Zafer Partili hiç kimse yoktur.

Gerçekçi ve içten bir şekilde Zafer Partililerle bir araya gelmek istiyorsanız sizi yarın saat 10.00'da Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığında kahvaltıya bekliyoruz”