GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Haziran 2023 Çarşamba 09:25

Zafer Partisi İzmir’de yerel seçim hazırlıkları… ‘Başkan adayımız ile sürpriz yapabiliriz'

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, yaklaşan yerel seçim sürecinde partisinin durumunu değerlendirdi. Başkan Boyunağa, "Büyükşehir adayımız için bir isimde yoğunlaştık. Büyükşehir adayımızla sürpriz yapabiliriz. Foça, Ödemiş, Aliağa ve Menemen’de iddialıyız. Yerel seçimlerde belediyeleri kazanmak için mücadele vereceğiz" dedi.

Ahmet Can KARATAŞ/EGEDESONSÖZ- Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, yaklaşan yerel seçimlerde partisinin yol haritasını Egedesonsöz’e anlattı.

Başkan Boyunağa, belirleyecekleri adaylar ile sürprizler yapacaklarını belirtirken İzmir’de iddialı oldukları ilçeleri de açıkladı.

FOÇA, ÖDEMİŞ, ALİAĞA VE MENEMEN’DE İDDİALIYIZ
Yerel seçim çalışmalarına bayram arası verdiklerini belirten Başkan Boyunağa, “Bayramdan sonra yavaş yavaş ilçe belediye başkan aday adaylarımız belli olur. Zafer Partisi İzmir teşkilatı olarak yerel seçimlerde İzmir’den Foça, Ödemiş, Aliağa ve Menemen’de iddialıyız. Yerel seçimlerde belediyeleri kazanmak için mücadele vereceğiz. Belediye başkan adaylarımız içerisinde hem ilçe adaylarımızda hem de büyükşehir adayımızın kente ses getirecek adayları halkımızın takdirine sunacağız. Özellikle Foça, Ödemiş, Aliağa ve Menemen’de belirleyeceğimiz belediye başkan adayları, ilçeleri bilen, ilçelerin bildiği ve sükse yapacak isimler olacak. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir adayımız için bir isimde yoğunlaştık. Büyükşehir adayımızla sürpriz yapabiliriz” dedi.

KÜSKÜNLERİN, KIRGINLARIN İLK ADRESİ ZAFER PARTİSİ OLDU!
Seçim süreci hakkında konuşan İl Başkanı Seçkin Boyunağa, 2’nci tur seçimlerinde partisinin vermiş olduğu Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararının İzmir’de olumlu geri dönüşler sağladığını belirtti. Başkan Boyunağa şunları kaydetti:

“Kemal Bey’i desteklememizden sonra, özellikle İzmir’de CHP’den bize çok büyük bir akış var. CHP’deki ulusalcı ve Atatürkçü olan ve belli şeylerden rahatsız olan insanların ilk tercihi biz olduk.  Önceden bu tercih İYİ Parti’ydi, şu anda ise biziz. Seçimden sonra CHP’nin küskünlerinin ilk adresi Zafer Partisi oldu. Seçimlerden sonra Memleket Partisi’nden de çok büyük geçişler var. Onların tabanında da büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Biz bol bol üye artışı yapıyoruz. 28 Mayıs’tan haziran ayına kadar İzmir teşkilatımızın toplam üye sayısı kadar yeni üye yaptık”