GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Mart 2016 Perşembe 10:33

Yüksel’den 2.ilçe turu: 3 örgütle buluştu

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ilçe turlarına kaldığı yerden devam ediyor. Yüksel dün akşam saatlerinde Buca, Gaziemir ve Narlıdere ilçelerine giderek partililer ve vatandaşlarla buluştu.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ilçe turlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Daha önce Kınık, Bergama, Dikili, Aliağa ve Foça ilçelerine giderek vatandaşlar ve partililerle buluşan Yüksel, dün akşam saatlerinde ise Buca, Narlıdere ve Gaziemir ilçelerine konuk oldu.

Yüksel’e il yöneticileri, PM Üyesi Mustafa Moroğlu, Bilim Yönetim ve Kültür Platformu Üyesi Prof. Dr. Özkan Yıldız da eşlik etti.

İlçe binalarında vatandaşların ve partililerin sorunlarını dinleyen Yüksel, sorunlara ait çözüm önerilerini aktardı.

2019 yerel seçimlerinde İzmir’de yüzde 60 hedefine ulaşmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Yüksel, fırsat buldukça ilçeleri dolaşacağını ifade etti. Yüksel, “Yüzde 60 hedefine ulaşmanın yollarını arıyoruz. Sandık bazında örgütlenme modeli bunun en başında geliyor. Bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz ve ilçelerde ne durumda olduğunu görüyoruz. Gittiğimiz yerlerde ilçelerin ne gibi sorunları olduğunu dinliyoruz. Çözüm önerilerimizi aktarıyoruz. Ülkenin tek siyasi aktörü olan CHP için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

AKP ÜLKEYİ YÖNETEMİYOR
Ülkenin zor bir dönemde geçtiğini dile getiren Yüksel, “Ülkenin içinde olduğu durum malum… Türkiye inanılmaz kötü bir süreçten geçiyor. İktidar ülkeyi uçuruma doğru, karanlığa doğru sürüklüyor. Bu kötü süreçten ülkeyi kurtaracak tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu konuda da partimizin ne gibi aksiyonlar alması gerektiğini arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde konuşup fikir alışverişinde bulunuyoruz. AKP ülkeyi yönetemiyor. Muktedire karşı çıkamıyor” dedi.

CUMA GÜNÜ ANTALYA’YA GİDİYOR
Öte yandan CHP İl Başkanı Yüksel Cumartesi günü Antalya’da yapılacak olan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılacak. İl Başkanı Yüksel Kundu Delphin Imperial Otel'de gerçekleşecek kampa Cuma akşamı katılacak. Kampa ayrıca 81 ilden il başkanlarının yanı sıra, Antalya, Burdur, Isparta, Konya, Karaman, Uşak ve Denizli'den milletvekilleri ve partili belediye başkanları katılacak. Kampa CHP'nin yurtdışı örgütlerinden de katılım olacak. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Cuma akşamı katılacağı kampın ana gündemini örgütlerin durumu, olası bir referandum ve erken seçimde parti örgütlerinin nasıl bir çalışma izleyeceği oluşturacak.