GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
6 Eylül 2024 Cuma 16:37

Yönetim kurulu üyeleri başkanı seçti... ÇEŞTOB'da Orhan Belge dönemi

Çeşme Turistik Otelciler Birliği’nin geçen hafta yapılan genel kurulunda göreve gelen yeni yönetim, oybirliğiyle Orhan Belge’yi başkanlık görevine getirdi.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ – Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Orhan Belge oldu. Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda Yakup Demir, iki dönem kuralı gereği başkanlığa aday olmazken,  Orhan Belge öncülüğündeki yönetim kurulu göreve getirilmişti. İlk toplantısını yapan yönetim kurulu, Orhan Belge’yi oybirliğiyle başkanlığa getirdi.

TUĞGAN VE ATİLLA, BAŞKAN YARDIMCILARI OLDU
13 kişilik ÇEŞTOB Yönetim Kurulu’nda Orhan Belge başkan olurken, Ebruğ Tuğgan ve Ozan Atilla, başkan yardımcılığı görevine getirildi. Kerem Ünsal Genel Sekreter, Hamit Çalış ise Sayman olarak görev yapacak. Serkan Aslan, Deniz Arı, Kadir Alpat, Toker Gürer, Seda Zabıtçı, Tuncay Karaca, Tayfun Başkurt ve Hakan Güvener, yönetim kurulu üyesi olarak çalışacak.

BELGE: SADECE ÜYELERİMİZ DEĞİL, ÇEŞME DE KAZANACAK
ÇEŞTOB Başkanı Orhan Belge, yönetim kurulu üyelerinin tamamının oylarıyla başkanlığa getirilmiş olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, “Tüm arkadaşlarımla birlikte yeni dönemde sadece üyelerimizin değil, Çeşme’nin de kazanması için elimizden geleni yapacağız. Çeşme’nin turizm pastasından payını tam olarak alabilmesi için geceli gündüzlü çalışacağız” dedi.