GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Aralık 2023 Cumartesi 13:52

Yol ortasında alev alan cip patladı

Antalya'nın Kepez ilçesinde trafikte seyir halindeki bir cipte önce yangın çıktı. Sürücüsünün kendisini dışarı atmasıyla kurtulduğu yangında, araç daha sonra infilak etti

Antalya'da seyir halindeyken yanmaya başlayan cip, meydana gelen patlama sonrası alev topuna dönü. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangın sonrası araç kullanılamaz hale geldi. Cipin yanması ve patlama anı cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay, sabah saatlerinde Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi Yeni Hal yolunda meydana geldi. Seyir halindeyken dönel kavşağa giren cipten bir anda dumanlar yükselmeye başlayınca kimliği öğrenilemeyen sürücü kendini dışarıya attı.

Çevredeki vatandaşların da yardımıyla yangın söndürülmeye çalışılsa da başarılı olunamayınca durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Büyüyen alevlerin sardığı araçta bu sırada patlama da meydana geldi.

Alev topuna dönen araçtaki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Araç tamamen kullanılamaz hale geldi.

PATLAMA ANI KAMERADA
Diğer yandan cipin yanması ve patlama anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi. Görüntülerde yanan aracın patlaması ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi yer aldı. (DHA)