GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Kasım 2018 Cuma 16:26

Yine Menderes yine bir satış!

Menderes Belediyesi, ilçede bulunan bin 625 metrekarelik tarlayı 2 milyon 600 bin TL’ye satma kararı aldı. Belediyenin son dönemde artan taşınmaz satışlarına tepki gösteren CHP’li Öztürk ise, “Göreve geldiklerinde borç yoktu. Kasada 2-3 milyon artı para bile vardı diye biliyorum. Resmi belgeleri göstermiyorlar. Ne yaptıkları belli değil” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Menderes Belediye Başkanlığı, Görece Mahallesi’nde bulunan bir araziyi satma kararı aldı. Pirce mevkisinde bulunan ve tarla niteliği taşıyan bin 625 metrekarelik gayrimenkul için 2 milyon 600 bin 288 TL’lik muhammen bedel açıklandı.

İhalenin 21 Kasım Çarşamba günü gerçekleşeceği belirtildi. 

GÖREVE GELDİKLERİNDE BORÇ YOKTU
Son dönemde artan taşınmaz satışlarına karşılık açıklama yapan Menderes Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Öztürk, “Her fırsatlara satışlara karşıyım diye söylüyorum. 5 yıldır bunun mücadelesini veriyorum. Bunlar sattığı zaman yerine bir şey de koymuyorlar.  Göreve geldiklerinde borç yoktu. Kasada 2-3 milyon artı para bile vardı diye biliyorum. Resmi belgeleri göstermiyorlar.  Ne yaptıkları belli değil” dedi.