GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12:41

Yılmaz Morgül'den Mert Demir'e 'Ateşe Düştüm' tepkisi!

Son dönemin popüler şarkıcılarından Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısını kendine has yorumuyla seslendiren ve ardından klip çeken Yılmaz Morgül telif engeline takıldı. Yaşananların ardından Morgül, sessizliğini bozdu.

"Antidepresan" şarkısıyla hızlı bir çıkış yakalayan ve şimdilerde gerek müzik kariyeri gerek Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mert Demir, "Ateşe Düştüm" şarkısını hit parçaları arasına yazdırmıştı.

SERENAY SARIKAYA VOKAL YAPMIŞTI
Serenay Sarıkaya'nın back vokalini yaptığı "Ateşe Düştüm" kısa sürede dillere pelesenk olmuştu.

MORGÜL'DEN MERT DEMİR'E ELEŞTİRİ
Birkaç hafta önce Aramızda Kalmasın programına katılan Yılmaz Morgül, Demir'in yorumunu "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" sözleriyle eleştirmişti.

Ardından şarkıyı kendi tarzında okuyan Morgül, kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu. 

ÖNCE SÖYLEDİ SONRA KLİP ÇEKTİ
Bunun üzerine soluğu stüdyoda alan ünlü isim, önce Ateşe Düştüm şarkısını kendi yorumuyla seslendirdi ardından da klip çekip YouTube'de yayınladı.

TELİF NEDENİYLE KALDIRILDI
Ancak Morgül'ün klibi telif engeline takıldı ve MESAM/MSG tarafından kaldırıldı. Bunun üzerine sessizliğini bozan Yılmaz Morgül, 2. Sayfa'ya konuştu.

"Z KUŞAĞI İSYANDA"
Ünlü isim, "Çok üzgünüm. Z kuşağı da isyanda! Eser hak ettiği şekilde yorumlandı, yaşayarak okudum. Bu kişiyi milyonlarca dinleyicime havale ediyorum" dedi.

"MERT DEMİR ÇOK KİBİRLİ BİRİ"
"Bu yasak Mert Demir'den geldi" diyen Morgül, "Kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane" diye sitem etti. (NTV)