GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
3 Mayıs 2016 Salı 15:32

Yıldız FM'den turizm hamlesi: Mavi Yıldız

İzmir’de yaklaşık 16 yıldır faaliyet gösteren Yıldız FM bünyesine turizm sektörünü de kattı. Pazarlama organizasyondan sonra turizm sektörüne 'Mavi Yıldız Turizm'le merhaba dedi.

Yıldız FM Medya, pazarlama organizasyondan sonra turizm sektörüne 'Mavi Yıldız Turizm'le merhaba dedi. Çankaya’da 3 katlı hizmet binasının açılışına İzmir’in birçok tanınmış isim katıldı.

Hac ve Umre organizasyonların dışında yurt içi, yurt dışı geziler ve uçak biletlerinin satışının da yapılacağı Mavi Yıldız Turizmin açılışını, şirketlerin Grup Başkanı Acentesi İmtiyaz Sahibi Abdulhakim Bingöl, Anadolu Birliği Genel Başkanı Erhan Kahraman ve Onursal Başkanı Koç Ali Al, Konyalı Ahmet Usta Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Bulut, Merter Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın ve İzmir Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu yaptı.

Açılış öncesi Kuran-ı Kerim okunurken duayı Yıldız FM programcılarından Halil Yoldaş yaptı. Lokma çeşitli ikramların yapıldığı açılışta farklı olarak katılımcılara hurma ikram edildi.

Şirketin İzmir’de yeni bir vizyon ortaya koyacağını belirten yönetim kurulu başkanı Abdülhakim Bingöl katılımcılara teşekkürlerini iletti.