GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Ekim 2016 Salı 12:54

Yıldırım sert çıktı: FETÖ'cülerin korunduğu iddiası...

Başbakan Yıldırım, "Neymiş, alt düzeydeki FETÖ'cüler tasfiye edilirken, siyasi gücü ve konumu olanlar korunuyormuş... Bu ifade fitnenin ta kendisidir. Bu tür ifadelerin peşinde gidenler, FETÖ'nün kündesine geldiklerini asla unutmasınlar." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, terör örgütleri ile darbecilere cesaret verecek söylemlerin hiç kimseye faydası bulunmadığını söyledi.

Terör ve terör örgütlerini Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya kararlı olduklarına dikkati çeken Yıldırım, "Neymiş, alt düzeydeki FETÖ'cüler tasfiye edilirken, siyasi gücü ve konumu olanlar korunuyormuş... Bu ifade fitnenin ta kendisidir. Bu tür ifadelerin peşinde gidenler, FETÖ'nün kündesine geldiklerini asla unutmasınlar." dedi.

"Her türlü hileye başvuruyor"
Vatandaşlardan FETÖ'nün hilelerine karşı dikkatli olmalarını isteyen Yıldırım, şöyle konuştu:

"FETÖ'nün vucuda giren bir zehir gibi her yere ulaşabilen, her yere sızabilen, her yere nüfus edebilen fitne söylemlerine karşı da çok dikkatli olmanızı istiyorum. AK Partili yol arkadaşlarıma, AK Parti teşkilatlarıma da şunları söylemek istiyorum. Hiç kimse FETÖ'nün oyununa gelmesin. FETÖ diğer partilerle birlikte AK Parti teşkilatları içinde de tereddütler ortaya çıkarmak, kendisine karşı yürütülen mücadelenin kararlılığına gölge düşürmek için her türlü hileye, yalana, dolana başvuruyor."