GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Temmuz 2020 Perşembe 18:09

Yetişkin, hasta yatağından müjdeledi: Bayramdan sonra mesaiye başlıyorum

Ağır bir kalp ameliyatı geçiren Seferihisar Belediye Başkanı, "Seferihisarlıları çok özledim. İki hafta sonra yine onlarla birlikte olmaya başlayacağım" dedi

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, hasta yatağından Seferihisarlıları selamladı.  Yaklaşık üç hafta önce ciddi bir kalp ameliyatı geçiren, dört damarı değişen Başkan Yetişkin, mesaiye başlamak için gün sayıyor. Egedesonsöz aracılığıyla tüm Seferihisarlılara selam gönderen, bayramdan sonraki haftada mesaiye başlayacağını, kendisini çok iyi hissettiğini belirten Başkan Yetişkin, şu mesajı verdi:

Hemşehrilerimi çok özledim
"Gayet iyiyim. Bahçede yürüyüşlere başladım. Ağır bir ameliyat geçirdim, operasyon çok başarılıydı. Seferihisarlıları çok seviyorum. Onlar bana güvendiler, oylarıyla başkan yaptılar. Seferihisarlıları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım. Hemşehrilerimi çok özledim. Kurban Bayramından sonra, yeniden Seferihisarlı hemşehrilerimle birlikte olacağım için çok sevinçliyim."

Başkan Yetişkin, vekil olarak bıraktığı arkadaşlarına ve meclis üyelerine de teşekkür etti, "Ben yokken hizmette en küçük bir aksama olmadı. Tüm arkadaşlar, Seferihisarlıların emrindeydi. Hepsine teşekkür ediyorum, yokluğumu hissettirmedikleri için" ifadesini kullandı.