GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
2 Ekim 2017 Pazartesi 14:22

Yeni bir sosyal sorumluluk sitesi: www.kaybettimbuldum.com

Yeni bir sosyal sorumluluk sitesi yayına başladı: 'www.kaybettimbuldum.com'

Artık her türlü kayıp, internet teknolojisinin imkanları kullanılarak aranabilecek. Masamızdaki laptop, elimizden bırakmadığımız akıllı telefonlar ile kayıplarımızın takibini yapıp, arayıp bulacağız.

Bir yıl süren hazırlıkların sonrasında site, Haziran ayının ortasında yayına başladı. Küçük objelerden, motosikletlere, otomobillere varıncaya kadar her tür farklı eşya için ilan vermek mümkün.

“Kaybettim – Buldum” ile kaybolan çocuklar, yaşlılar, hastalar gibi kaybolan evcil hayvanlar için de çağrı bırakılabilecek.

Kısacas; kaybettimbuldum.com her türlü kayıpla ilgili bilgi içerecek.

GÖRDÜM VE BULDUM

Sitede ‘kaybettim’ ilanlarının yanında, kayıpları görenlerin ve bulanların ilanları da yer alacak. Yani ‘gördüm’ ve ‘buldum’ ilanları. Site işleyişinde geliştirilen yazılım sayesinde ilanlar otomatik olarak karşılaştırılarak sonuca ulaşılıyor. Sistem, muhtemel doğrulamaları yaparak kaybedilen ile bulunanı eşleştirecek.

www.kaybettimbuldum.com Türkiye’de özel bir yazılım kullanılarak, kaybedilenin detay özellikleri analiz edilerek arama yapılabilen ilk internet sitesi olma özelliği taşıyor. “Kaybettim – Buldum” Türkiye çapına yayılarak, üyeleri ve gönüllüleri ile her geçen gün büyümeyi ve kayıpları hızla bulmayı hedefliyor.