GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
18 Eylül 2023 Pazartesi 10:36

‘Yargı’ Times Meydanı’nda!

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Yargı”nın üçüncü sezonu için geri sayım başladı.

 Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizinin yeni sezon tanıtımı New York’taki ünlü Times Meydanı’ndaki dijital ekranda da yayınlandı.

Büyük ilgi gören tanıtımında Ilgaz ve Ceylin’in duygusal hesaplaşma sahnesine yer verildi. Hem ilk bölüme hem de sezona dair merakı artıran o sahneler izleyenleri derinden etkiledi. “Yargı”nın yeni sezon ilk bölümü yakında ekrana gelecek...

“Yargı”nın tanıtımında Ilgaz ve Ceylin’in duygusal hesaplaşma sahnesi büyük ilgi gördü.

Yargı 64. fragmanı yayınlandı!

Ceylin, Ilgaz'ın oynadığı ölüm oyunu yüzünden ona sert bir tepki gösteriyor!

Yargı 63. Bölüm sezon finalinde toprağa verdiği Ilgaz'ı kanlı-canlı karşısında gören Ceylin büyük şok yaşamıştı. Yeni sezon bu şokun üzerine açılıyor ve Ceylin, yaşadığı büyük acının intikamını alır bir şekilde Ilgaz'a tepki gösteriyor. Ilgaz ise, canından çok sevdiği kadının yaşadığı acının büyüklüğü karşısında eziliyor ve Ceylin'i teselli etmeye çalışıyor..

KADROYA YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR

Her bölümü büyük heyecanla beklenen Yargı’nın 3’üncü sezonunda kadroya yeni isimler dahil oluyor. Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerden oluşan başarılı kadroya bu sezon Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel dahil oluyor.