GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
6 Şubat 2021 Cumartesi 20:23

Volkan Demirel: 20 senede bir olur öyle, 50-60 senelik yeni bir seri yakalayacağız

Fenerbahçe formasıyla Kadıköy'de hiç Galatasaray mağlubiyeti görmeyen Volkan Demirel, iddialı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe, Volkan emekli olduktan sonra geçen sezon kendi sahasında Galatasaray'a 3-1 yenilmişti. Demirel, FB TV'de katıldığı programda bu sonucun bir istisna olduğunu söyledi.

Fenerbahçe kariyeri boyunca Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda hiç Galatasaray mağlubiyeti yaşamayan Volkan Demirel, futbolu bıraktıktan sonra takımının Galatasaray'a kaybetmesini değerlendirdi.

Volkan, "Geçen sene bir istisna oldu. Derbi galibiyetine bir sene ara verdik. 20 senede bir olur, belki 50 senede bir olur. Bundan sonra hiç olmayacak. 50-60 senelik yine bir seri yakalayacağız" dedi.

Derbilerdeki başarısını da anlatan Demirel, "Derbilere rahat hazırlanırdım. Fenerbahçe'ye imza attığımda Galatasaray'ı 6-0 yendik. O maçı locada izledim. O gün dedim ki, 'Burada derbileri kazanırız.' Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız. Derbide yenilmeme serimin hesabını tutmadım, bana söylediler. Baktım ki devam ediyor. Bu inanmaktan geçiyor. Kendi evimizde derbiyi kazanacağımıza inanıyordum, en kötü kaybetmeyeceğimize inanıyordum" dedi.