GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Haziran 2022 Salı 10:15

Vekil Kılıç'ın korona testi pozitif!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, şiddetli ağrılar sonucu gittiği hastanede yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

EGEDESONSÖZ - Şiddetli ağrılar sonucu gittiği hastanede yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyuran Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Covid-19 ile ilgili müzik saati dışında her türlü önlemin kaldırıldığını ancak bu virüsün henüz bitmediğini söyledi. 

4 aşısı olmasına rağmen şiddetli ağrılar yaşadığının altını çizen CHP'li Kılıç, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerin de kaldırılmasına eleştiri getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Bitti Demekle Bitmiyor! Yoğun programlarımdan kaynaklı hava değişimi ve yorgunluğun vücudumu sarstığını düşünerek önemsemediğim ancak iki günün sonunda yaşadığım şiddetli ağrılar sonucu soğuk algınlığı sanarak geceyi geçirdiğim ve serumlarla tedavi olmaya çalıştığım hastanede yaptırdığım tedbir amaçlı Covid-19 testim pozitif çıktı. 4 aşım var. Buna rağmen hiç kolay değil. Covid 19 ile ilgili her türlü önlem, filyasyon ekipleri kaldırıldı ancak bitti demekle bitmiyormuş. Aşılı olmak dışında tamamen yalnızız! Sağlıcakla kalın. Kendinize dikkat edin."