GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Mart 2016 Pazartesi 18:43

Ve program netleşti: Kılıçdaroğlu’ndan miting sürprizi!

CHP İl Başkanı Yüksel’in ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı netleşti. Kılıçdaroğlu Ödemiş’te üreticiye seslenecek.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ – CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun 1 Kasım genel seçimleri sonrası ilk ziyareti öncesi İl Başkanı Alaattin Yüksel ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

İl Başkanlığında yapılan zirve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı masaya yatırıldı. Ayrıca toplantıda CHP İl Başkanı Yüksel’den örgütlere tüzük kurultayı için çalışma talimatı geldi.

CHP İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) dönem başkanlığını yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde gerçekleşecek zirve için kente gelecek Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun programında ‘Süt Mitingi’nin de yer alacağı açıklanırken, 2 günlük program boyunca yapılacak hazırlıklar konuşuldu.

Bu gelişmeyle Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı da şekillendi. Buna göre Kılıçdaroğlu Ege Genç İş Adamları Derneği’nin (EGİAD) Swiss Otel’de düzenleyeceği 72.Ege Toplantısı için 11 Mart akşamı kente gelecek. 

ÖDEMİŞ’TE MİTİNG
12 Mart Cumartesi günü konakladığı otelde örgütle bir araya gelmesi beklenen Kılıçdaroğlu'nun  2011 yılında düzenlenen tarım mitinginde olduğu gibi yine İstasyon Meydanı’nda Ödemiş’e seslenecek. ‘Üreticiyle buluşma’ adıyla yola çıkacak buluşma saat 14.00’te başlayacak.

CHP Genel Başkanı’nın aynı zamanda ilçedeki üreticilerin sıkıntılarını da dinleyeceği program için kooperatifleşme olmaması nedeniyle Ödemiş’in seçildiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun Ödemiş’te Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınma uygulamalarının yanı sıra Tire’deki kooperatifleşmeyi de anlatarak örnek göstermesi bekleniyor.

SODEM’in 12-13 Mart günlerinde gerçekleşecek belediyeler zirvesine de katılacak Kılıçdaroğlu’nun Seferihisar’da belediye başkanlarıyla da ayrı bir toplantı yapacağı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı bu zirvelerin ardından Pazar akşamı kenti terk edecek.