GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Mart 2016 Perşembe 09:14

Vali Toprak’tan Katmerciler’e ziyaret

Vali Toprak OSB ziyaretinde Katmerciler A.Ş. yöneticileriyle bir araya geldi. Toprak, TOMA da üreten fabrikada brifing alırken yatırım mesajları verdi.

EGEDESONSÖZ - İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ni (İAOSB) ziyaret etti. Vali Toprak ziyaretinde son dönemde TOMA yatırımlarıyla gündeme gelen Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasını ziyaret etti.

İAOSB ziyaretinde Vali Toprak'a, Çiğli Kaymakamı Dr. Yusuf Güler ve diğer ilgililer eşlik ederken, ziyarette Katmerciler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Katmerci, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci ve Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Vali Toprak, Katmerciler ziyaretinde firma İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci’den kısa bir brifing aldı. 

Atatürk Organize Sanayi Bölgesini ve Katmerciler A.Ş’yi ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Toprak, İAOSB’nin Türkiye’deki OSB’ler içinde en başta geldiğini söyleyerek yatırımcılara teşekkür etti. Vali Toprak, “Burası örnek gösterilecek bir OSB'dir. Ürettiği alanlar itibariyle özellikle ve üretim konuları açısından karma OSB ve karmanın içerisinde özellikle katma değer oluşturan, katma değerli üretim yapan istisnai, güzel üretim alanları olmasından dolayı ayrı bir değer olarak düşünüyoruz. Onun için de yatırımcılarımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi.

BİZİM GÖREVİMİZ GÖLGE ETMEMEK
Vali Toprak, “Bizim görevimiz yatırımcılarımızın önünü açmak, gölge etmemek, yürümelerine, istihdam sağlamalarına, ekonomik değer oluşturmalarına, ülkemizin değerine değer katmaya katkıda bulunmaktadır. Bizler de bunu yapmaya çalışıyoruz. İAOSB’nin altyapısı düzgün, sorunlarını çözmüş, sosyal sorumluluklarını yerine getiren, olması gereken tüm sosyal aktiviteleri de üretenler için ortaya koyan bir OSB olmasından ben de memnuniyet duyuyorum” şeklinde konuştu.