GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Haziran 2016 Perşembe 10:13

Vali Toprak helallik istedi: Beni bağrına bastıklarını…

İzmir İl Müftülüğünün iftar programında konuşan Vali Mustafa Toprak helallik istedi. Toprak, “Tüm İzmir’in güzelliklerle beni bağrına bastıklarını da gördüm. Onun için özellikle teşekkür ediyorum ve tekrar hakkınızı helal ediniz” dedi.

EGEDESONSÖZ - Valiler Kararnamesi ile birlikte İzmir’den Malatya’ya atanan Vali Mustafa Toprak veda ziyaretlerini sürdürüyor. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün düzenlediği iftar programına katılan Toprak, helallik istedi.

İzmir İl Müftülüğü ’nün iftar programında konuşan Toprak, “Cuma günü öğleden sonra büyük kadirşinaslığını ve desteklerini gördüğüm ve her zaman görev yapmaktan övündüğüm, onur duyduğum İzmir ilindeki Valilik görevimden ayrılıyorum. Buradan ayrılmak hakikaten içimi burkuyor, hüzünleniyorum ama bir başka yerde bir başka bölgede, Malatya’da yine insanlarımıza hizmet edecek olmamdan dolayı da büyük bir memnuniyet duyuyorum. Çünkü bizler kamu görevlisiyiz. Bugün buradayız, yarın bir başka yerdeyiz. Allah gönül huzuru içerisinde görev yapmayı ve yaptıktan sonra da başka yerlerde de yine göreve devam etmeyi nasip etsin. Bu anlamda bir kez daha ifade ediyorum ki hakikaten sizlerin sevgisini, desteğini, kadirşinaslığını gördüm. Tüm İzmir’in bu güzelliklerle beni bağrına bastıklarını da gördüm. Onun için özellikle teşekkür ediyorum ve tekrar hakkınızı helal ediniz. Kimseyi kırmamaya özen gösterdim ama zaman zaman hissiyatımızın yükseldiği de olmuştur. O da işimizi her şeyden önceye almamızdan ve bir an önce bu konudaki eksikliklerimizi tamamlama heyecanı ve gayretinden olmuştur” dedi.

ÖNEMLİ OLAN HOŞ SEDA BIRAKMAK
Kararnamenin ardından kısa sürede yeni görev yerinde çalışmalara başlayacağını dile getiren Toprak, “Güzellikler içerisinde ben de vicdani, ahlaki kanuni sınırlar içerisinde burada devletimizin temsilcisi olarak, devletimizin gülen yüzü olarak ifade ettiğimiz gibi yoksunlara, yoksullara, ihtiyaç sahiplerine ve omuzlarımızda sorumluluk ve yükümlülüğü üstlendiğimiz görev noktasındaki konumları ahlakımızla yapmaya çalıştık. Bu konuda hakikaten 24 saat adeta sizlerle birlikte çalıştık. Eğer burada hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bize. Ama ne mutlu bana ki, bu hoş sedayı bırakabilmek için bana vermiş olduğunuz destekli gayretlere ayriyeten çok teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.