GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
28 Nisan 2024 Pazar 11:22

Vali Elban'dan Altınordu'ya ziyaret!

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban TFF 2. Lig ekiplerden Altınordu Futbol Kulübü’nü  ziyaret etti.

İnciraltı Çağlar ve Cengiz  Futbol  Eğitim Tesisleri’ndeki ziyarette Vali Elban’ı tesislerde özel maç  yapmak için bulunan Altınordu U12 ve Göztepe U12 Takımı sporcularının yanı sıra Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Altınordu Futbol  Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler karşıladı. Tesisleri gezen Elban ve yanında yer alan Balçova Kaymakamı Mahmut Halal, Altınordu U12 ve Göztepe U12 takımları arasında oynanan özel maçı seyretti.

VALİ ELBAN: BAŞKAN ÖZKAN’A ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
Altınordu’yu yakından tanıdığını ve takip ettiğini belirten İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, “Türkiye’nin futbolcu fabrikası Altınordu’yu çok yakından takip ediyorum ve biliyorum. Başkanımız bizi ziyaret ettiği zaman buraları görmek istediğimizi söylemiştik. Bugün Altınordu’nun bir tesisini ziyaret ediyoruz. Altınordu Futbol Kulübü’nün futbolcu yetiştirme tarzını da yakından gördük. Burada çocuklarımıza futbol eğitiminin yanısıra bilimsel çalışmalar da yapılıyor. Yine bu çalışmalarda ailelerin de içinde olması ile sadece sporcuların sportif durumları değil tüm yaşamları takip ediliyor. Altınordu’nun diğer tesislerini de zaman içinde görmek istiyorum. Bu tesislerde emeği olan Başkan Seyit Mehmet Özkan’a ilimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Balçova Kaymakamı Mahmut Halal da bu tesisin İzmir sporu adına hem ülkemiz hem de ilçeleri adına çok önemli olduğunu söyledi.

SEYİT MEHMET ÖZKAN: HER ZAMAN BU ÇOCUKLARIN YANINDA OLACAĞIM
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’ın Kırşehirli olduğunu hatırlatan Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “Sayın Valim, Kırşehirlidir. Benim İbrahim dedemin memleketlisidir. Benim Kırşehir ile irtibatım çok fazladır.  Şu anda sanki dedemin akrabası gelmiş gibiyim” dedi.

Seyit Mehmet Özkan, bu topraklardan para kazanan, gelir elde eden kişilerin devletimize destek olması gerektiğini bir kez daha vurgulayarak, “Bu ülkede yaşayan  85 milyon kişiyi mutlu etmek kolay değil. Hepimizin birbirine bağlı olması gerekiyor. Spor, matematik kadar önemlidir. Ulusumuzu güçlü kılmak için spora çok önem vermemiz lazım. Ben de 50 yaşından sonra kendime böyle bir misyon edindim. Her zaman bu ülkenin çocuklarının yanında yer alacağım. A Takımların değil bu çocukların yanında olacağım” diye konuştu.