GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
19 Ağustos 2024 Pazartesi 21:27

Urla'da hasar tespit çalışmaları başladı

Urla ilçesindeki makilikte ortaya çıktı ve 16,5 saat sonra kontrol temelinde alınan yangınla ilgili hasar tespit çalışması başlatıldı. Urla Kaymakamı Mustafa Gözlet, "Maddi zarara uğrayanlarımıza gerekli destek sağlanacak olup, ilgili kurumlarımız tarafından sürdürülen hasar tespitini sürdürmektedir" dedi.

Yangın, önceki gün saat 19.30 sıralarında Balıklıova Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgeden dumanın yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Urla ilçesindeki maki yangını ise dün 16,5 saat sonra kontrol edildi. Zarar gören bölgelerdeki soğutmanın ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Eğitimi İl Müdürlüğü, Urla İlçe Orman ve Tarım Müdürlüğü ile Urla İlçe Mal Müdürlüğü ekipleri, bugün Urla Kaymakamı Mustafa Gözlet'in koordinesinde hasar tespit çalışmasını başlattı.

Urla Kaymakamı Mustafa Gözlet, "Maddi zarara uğrayanlarımıza gerekli destek sağlanacak olup, ilgili kurumlarımız tarafından yürütülen hasar tespitlerini devam etmektedir. Yangından etkilenen tüm yıllarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, söndürme zamanlarında büyük özveriyle mücadele eden tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ederiz" dedi. (DHA)