GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
8 Haziran 2020 Pazartesi 10:42

Ünlülerin yeni kazanç kaynağı

Şarkıcılar, oyuncular artık kendi işlerinden ziyade milyonların takip ettiği sosyal medya hesaplarından daha çok para kazanıyorlar. Ünlü isimler, herhangi bir marka için yayınladıkları hikayeler ve paylaşımlardan yüksek ücretler talep ediyorlar. Sadece onlar değil, fenomenler de bu pastadan büyük pay alıyor.

Posta'nın haberine göre; milyonlarca kişinin takip ettiği sosyal medya hesaplarını kazanç kapısı haline getiren ünlüler ve fenomenlerin yapacakları paylaşımlar için istediği ücretler dudak uçuklattı.
Örneğin oyunculuğu ve yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Hazar Ergüçlü gönderi için 50 bin, hikaye için 30 bin TL alıyor.
Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Enis Arıkan da hikaye için 30 bin TL, gönderi içinse 50 bin TL talep ediyor.
Güzelliğiyle çok konuşulan Burcu Esmersoy da sosyal mecraların popüler isimlerinden... Esmersoy da tıpkı Enis Arıkan ve hazar Ergüçlü gibi hikaye için 30 bin TL, gönderi içinse 50 bin TL ücret istiyor.
Her paylaşımıyla olan yaratan Şeyma Subaşı ise 3 milyonun üzerinde takipçisi olan hesabında paylaşım yapmak için hikaye başına 50 bin TL, post içinse 75 bin TL ücret alıyor.
Youtube kanalı üzerinden sık sık yayın yapan Çağla Şıkel ise markalı bir video için 40 bin TL ücret alıyor.(DHA)