GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
12 Eylül 2023 Salı 13:35

Üç önemli isim ayakta kaldı… İZTO’da protokol krizi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın iş dünyası ziyaretinde protokol krizi yaşandı. İZTO Başkanı Mahmut Özgener, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ve İTB Başkanı Işınsu Kestelli'nin Bakan Bolat'ın yanında bulunan koltuklarda yerleri hazırlanmıştı. Ancak bakanlık protokolünün Bakan Bolat'ın yanında bulunan koltuklara oturmasıyla Özgener, Yorgancılar ve Kestelli ayakta kaldı.

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ- Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla bugün İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası ev sahipliğinde İzmir Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu’nda İzmir İş Dünyası Toplantısı düzenlendi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın, İZTO'da iş dünyası ile bir araya geldiği programda protokol krizi yaşandı. Bakan Bolat'ın beraberinde gelen heyet protokol için ayrılan koltukları doldurunca Özgener, Yorgancılar ve Kestelli önce ayakta kaldı ardından salonun kenarında bulunan koltuklarda yerini aldı.

 İZTO Başkanı Mahmut Özgener, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ve İTB Başkanı Işınsu Kestelli'nin Bakan Bolat'ın yanında bulunan koltuklarda yerleri hazırlanmıştı. Ancak bakanlık protokolünün Bakan Bolat'ın yanında bulunan koltuklara oturmasıyla Özgener, Yorgancılar ve Kestelli ayakta kaldı.

Özgener, Yorgancılar ve Kestelli yaşanan krizin ardından, salonun kenarında bulunan koltuklara geçti.