GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Dünyadan
6 Temmuz 2018 Cuma 12:29

Üç kadını aynı anda idare eden erkeğe meydan dayağı!

Çin'de aynı anda 3 farklı kadınla ilişkisi olduğu belirtilen bir adam, anlaşan kadınların şiddetine maruz kaldı. Olayı öğrendikten sonra plan yaparak adama meydan dayağı atan adam daha sonra polise teslim edildi.

Çin'de gündem olan olaydaki detaylar oldukça ilginç... Kadınlardan yaklaşık olarak 70.000 pound para aldığı ortaya çıkan Fu isimli adam suçüstü yakalandı.

Nanning kentinde yaşayan ve aldatıldıklarını anlayan konusu 3 kadın, yüzleştikleri adamı zorla polis merkezine götürmeye çalışırken genç adam kaçmaya çalıştı. Ancak çevredekilerin müdahalesiyle adam etkisiz hâle getirilerek kadınların elinde kaldı. 

İsmi Li olarak açıklanan kadınlardan bir tanesi, adam ile tanıştıktan kısa süre sonra ilişki yaşamaya başladıklarını, kendisine annesinin ameliyat olması gerektiğini ve bu yüzden paraya ihtiyacı olduğunu söylediğini, kendisinin de düşünmeden ona 22,770 pound gönderdiğini söyledi.

Li, erkek arkadaşının sürekli mesajlaşmasından şüphelenerek telefonuna bakınca başka iki kadın ile daha mesajlaştığını gördü. Bunu üzerine erkek arkadaşının mesaj yolladığı kişileri arayıp neden kendisi ile mesajlaştıklarını sormak isteyen Li, diğer kadını aradığında ise tam bir şok yaşadı. Genç adamın, Li'nin en iyi arkadaşı ile de ilişki yaşadığı ortaya çıktı. (Hürriyet)