GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Haziran 2016 Perşembe 13:37

Twitter’da yatırım tartışması: Balbay sordu, Kaya yanıtladı!

CHP İzmir Milletvekili Balbay’ın “Cumhurbaşkanının iki kere temelini attığı Bayraklı Şehir Hastanesi ne durumda?” mesajına yanıt veren AK Partili Kaya İzmir’e yapılan yatırımları sıraladı.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ – AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın başbakan olmasının ardından kentte yatırım tartışması patlak verdi.

Geçtiğimiz günlerde ‘35 Proje’nin durumu hakkında karşı karşıya gelen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya bu kez Twitter’da tartıştı.

CHP’li Balbay’ın “Cumhurbaşkanının iki kere temelini attığı Bayraklı Şehir Hastanesi ne durumda?” sorusuna AK Partili Kaya’dan yanıt geldi.

Kaya kente yapılan yatırımları sıraladı ve şu mesajları attı:

Günlerdir kronik, gerçek dışı konuşmalarla İzmir’de hizmet siyasetinin önüne barikat kurmak istiyorsunuz. Bilgi ve görme eksikliğinizden kaynaklanan gerçekleri söyledim ama herhalde anlayamadınız.  ''Adnan Menderes iç hatlar terminalinin yapılmadığına'' yönelik iddianızdan çark ettiniz.  Şu ana kadar 10.5 Milyon aracın geçiş yaptığı Konak tünelini pek İzmir’e gelmediğiniz için herhalde göremediniz.  Dün TBMM’de Çandarlı limanıyla ilgili hiçbir şey yapılmadığını iddia ettiniz. Çandarlı limanının alt yapısı 295 Milyon TL harcanarak bitti. Şimdi sıra üst yapıda. Yine çaktın…

Ayrıca bir vatandaşın Konak Tüneli’ni övdüğü bir videoyu paylaşan Kaya, “Sizin için gerekli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.