GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
30 Eylül 2022 Cuma 08:27

Tuvana Türkay aileye girdi

İzzet Antebi ile aşk yaşayan Tuvana Türkay, önceki gün sevgilisi ile Tarabya'da bir mekanda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, iş insanının annesi ve babasıyla tanışma yemeği yedi.

İzzet Antebi'nin anne ve babası ile birlikte tanışma yemeğine giden Tuvana Türkay, iş insanının ailesi ile saatlerce sohbet etti.

ROMANTİK BAKIŞ 
Antebi ile Türkay, bir ara romantik anlar yaşadı. Çiftin birbirlerine aşk dolu bakışı objektiflere böyle yansıdı. Sorulara yanıt vermeyen çift, araçlarına binip, mekandan birlikte ayrıldı.

"BİZ ÜNLÜ DEĞİLİZ Kİ" 
Ardından İzzet Antebi'nin annesi ve babası, mekandan çıkış yaptıkları sırada gazetecilerin kendilerini çektiğini fark edince, "Biz ünlü değiliz ki" diyerek kahkaha attılar.


BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ 
Tuvana Türkay ile İzzet Antebi, daha önce de Yeniköy'de yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Basın mensuplarını karşısında gören Türkay, hızlı adımlarla Antebi'nin evine girmeye çalışmıştı.

Tuvana Türkay yüzünü saklamaya çalışmış, İzzet Antebi de görüntülemekten hoşlanmamıştı. Antebi, görüntü alınmaması için adeta sevgilisine siper olmuştu. Çift, "Konuşmayacağız! Çekmeyin, Allah Allah..." diyerek, muhabirlere sitem etmişti.