GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Mart 2024 Pazartesi 16:27

Tugay’dan ‘DEM Parti’ açıklaması: Kimseyi ayırmam!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, CHP Afyon Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın “Seçildiğimde belediyenin kapıları HÜDAPAR ve DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” sözlerini yorumladı. Tugay, “Belediye başkanları, belediye başkanı olduktan somra kimseyi ayırmadan hizmet etmelidir. Kimin hangi görüşten olduğu bakılmaz. Başkan olduktan sonra hizmet yaparken kimseyi ayırmam” dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, NTV’de yayınlanan programda değerlendirmelerde bulundu.

Tugay, DEM Parti’nin İzmir’de aday çıkarması konusunu yorumladı. Tugay açıklamasında “DEM Parti ile partimizi arasında ittifak yok. İzmir’de de söz konusu değil. İzmir’de güçlü adayları var ve sahada aktifler. Demokratik bir yarış, her parti kendi adayını çıkarabilir. Biz kendi yapacağımız belediyeciliği anlatarak oylarını almak istiyoruz. Bu genel değil yerel seçim. İzmir’in hasassiyetleri bellidir, İzmir’in yerel yönetimlerden daha iyi hizmet alabilmnesi için vatandaşların bize oy vermeleri için ikna etmeye çalışıyoruz. Belediye başkanları, belediye başkanı olduktan somra kimseyi ayırmadan hizmet etmelidir. Kimin hangi görüşten olduğu bakılmaz. Başkan olduktan sonra hizmet yaparken kimseyi ayırmam” dedi.