GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Aralık 2022 Cumartesi 21:43

Travel Turkey, Karaburun’u konuşacak

Karaburun Belediyesi, 8-10 Aralık 2022tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek 16’ıncıUluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılacak. İlçenin turizm potansiyelinin yanı sıra ilçeye özgü kültürel değerlerinin tanıtılacağı stant, Fuar İzmir B holünde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuar kapsamında tarihi değere sahip Sarpıncık Deniz Feneri, Cıva Madeni, Sazak Köyü ve Yel Değirmenleri, Narcissus Pınarı’nın yanı sıra ilçenin doğa harikası mavi bayraklı koylarıziyaretçilere tanıtılacak.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Türkiye’nin turizmde en önemli buluşma noktaları arasında yer alan Travel Turkey Fuarı’nın, yerel yönetimler için de önemine dikkat çekerek, fuar katılımcılarına Karaburun’un tanıtımını en iyi şekilde yapacaklarını belirtti.

MUHTEŞEM LEZZETLER KARABURUN STANDINDA
Karaburun Belediyesi standında ilçenin güzelliklerini tanıtırken günlük olarak fuara getirecekleri, Hurma Zeytin gibi yöresel lezzetlerin de ziyaretçilere ikram edileceğini söyleyen Erdoğan, “Keçi peynirimizi, nergis çiçeğimizi, mandalinamızı misafirlerimizle buluşturacağız. İlçemizin doğal dokusunu bozmadan turizm faaliyetlerinin yapılabileceğini göstermek istiyoruz. Doğal, kültürel ve tarihi pek çok güzelliği barındıran Karaburun’un uluslararası platformda da tanıtılması için bu tür fuarlarda yer almak istiyoruz.” dedi.