GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Ocak 2024 Cumartesi 13:33

Torbalı’da ‘enişte-kayınbirader’ yarışı!

31 Mart seçimleri öncesi Torbalı’da dikkat çeken bir yarış yaşanacak. CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı olarak Övünç Demir ile AK Parti’de ise Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar’ın kayınbirader oldukları öğrenildi.

EGEDESONSÖZ - Türkiye’de 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimi için siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor.

Aday adaylığı süreçlerinin tamamlanmasının ardından aday belirleme sürecine giren siyasi partilerde adaylar açıklanmaya devam ediyor.

İzmir’de adayların kim olacağına gözler çevrilirken Cumhuriyet Halk Partisi 6 ilçede adaylarını duyurmuştu. Torbalı adayını da açıklayan CHP Genel Merkezi geçmiş dönem ilçe başkanı Övünç Demir’i Torbalı Belediye Başkan Adayı olarak gösterme kararı almıştı.

AK Parti’de ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ‘İzmir adayları’ tanıtımı ile birlikte AK Parti’ni Torbalı adayı da belli oldu. Buna göre İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti Meclis Üyeliği görevini de yürütmüş olan Özgür Erman Çağlar AK Parti Torbalı’nın başkan adayı oldu.

İLÇEDE ‘ENİŞTE-KAYINBİRADER’ YARIŞI
CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir’in ablasının AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar ile evli olması dikkat çekti. İki ismin de aday olması sonrası ise gözler enişte-kayınbirader arasında geçecek yarışa çevrilmiş durumda