GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
7 Eylül 2023 Perşembe 13:22

Topuklu Efe iddialı konuştu: Seçim çalışmasına 31 Mart'ta başladık

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'nun kendisinin aday olacağını duyurması ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede "Sayın Genel başkanımızın takdiri, elbette büyük bir sorumluluk veriyor. Biz seçimlerimize 31 Mart 2019 akşamı çalışmaya başlamıştık. Yine aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 7 Eylül düşman işgalinden kurtuluş gününün kutlama programının akabinde yeniden adaylığının kesinleşmesi hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yeniden Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak teveccüh görmesi ile ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sayın Genel başkanımızın takdiri, elbette büyük bir sorumluluk veriyor. Biz seçimlerimize 31 Mart 2019 akşamı çalışmaya başlamıştık. Yine aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Aydın halkına kendisine verdikleri desteklerinden ötürü teşekkürlerini sunan Başkan Çerçioğlu,  Belediye başkanlarının siyasi bir partinin çatısı altında seçildiğini fakat daha sonra bütün vatandaşlara eşit hizmet verdiklerini vurguladı. Çerçioğlu açıklamasında “Bundan sonra da Aydın halkı takdir ettiği sürece eşit hizmet etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

İLÇELER İÇİN ANKETLER BAŞLADI
Öte yandan, diğer adayların belirlenmesi konusunda anketlerin başladığını bildiren Başkan Özlem Çerçioğlu, son kararın genel merkezde olduğunu ifade etti.