GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Ocak 2024 Pazar 11:10

Teleferik Tesisleri minik ziyaretçileri ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Balçova'da işlettiği Teleferik Tesisleri, tatilde ziyaretçilerin en gözde gezi noktalarından biri oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Grand Plaza A.Ş, tarafından işletilmekte olan Kır Kahvesi ise ziyaretçi akınına uğradı.

Hem Körfez hem de baraj manzarasıyla kentin önemli turistik merkezlerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi Teleferik Tesisleri, her zaman olduğu gibi tatilde de çocukların uğrak noktası haline geldi. İzmirlilerin ve şehir dışından gelen konukların yoğun ilgi gösterdiği Teleferik Tesisleri, eşsiz doğası ve manzarası ile ziyaretçilere unutulmaz günler yaşattı.
2 haftalık tatili fırsat bilen İzmirliler ve şehir dışından gelen konuklar, teleferik gondoluna binerek Dede Dağı’na çıktı. Seyir terasından İzmir’i ve Balçova Barajı’nı seyretti. Teleferik Tesisleri’nin gözde konukları ise her zamanki gibi çocuklar oldu.

Balçova Teleferik Tesisleri içerisinde yer alan, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Grand Plaza A.Ş, tarafından işletilmekte olan Kır Kahvesi  de ziyaretçilerin akınına uğradı.

Tesis içinde yer alan Kır Kahvesi pazartesi günleri hariç 11.00-18.00 saatleri arasında hizmet sunmaktadır.

Sizler de Baraj Gölü manzaralı Kır Kahvesi’nde lezzetli aperatif yiyecekler bulabilir, keyifli ortamında huzurlu vakit geçirebilirsiniz.