GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
29 Temmuz 2017 Cumartesi 16:39

Teknik Direktör Biçer'den Altay'a iyi not

İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'da Teknik Direktör Cüneyt Biçer, dün sona eren Kartepe kampı sonrası oyuncularına iyi not verdi.

Kartepe'de 12 gün boyunca ağır antrenmanlar yaptıklarını ve geçen sezon 3'üncü Lig'de rakiplerinden Gölcükspor'la bir hazırlık maçı oynadıklarını hatırlatan Biçer, "Genelde fiziksel çalışmalara ağırlık verdiğimiz dönemde takımımın özel müsabakaya çıkmasına sıcak bakmıyorum, ancak gençleri ve yeni transferleri görme açısından verimli bir maç oldu. Altay'ın geçen sezonki gibi kaybetmeme üzerine, kazanmanın yollarını arayan oyun alışkanlığını terketmediğini sahada gördük" dedi.

Kampın genel anlamda verimli geçtiğini anlatan Biçer, "Oyuncularımız beklentilerimize olumlu yanıtlar verdi. İstediklerimizi aldık. Ufak tefek sakatlıklar dışında büyük problem yaşamadık.

Yeni sezonda takım dizilişinde değişim yaşansa da, mental açıdan çok büyük değişiklikler olmayacak. Kadromuzda şimdilik değişiklik gerçekleşmedi. Pazartesiden itibaren bir hafta İzmir'de çalışacağız, daha sonra Afyon'da kampa gireceğiz" diye konuştu.

İkinci hazırlık maçında 5 Ağustos Cumartesi günü Turgutlu'da, Turgutluspor'la karşılaşacak siyah beyazlı ekip, Afyon'da ise Afjet Afyonspor ve Yeni Orduspor'la özel sınavlara çıkacak. (DHA)