GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Ağustos 2023 Perşembe 16:28

Tek çocuğunu mahalleye emanet etmişti… Hayatını kaybetti!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşanan doğalgaz patlamasının ardından Ali Feyzi Adalı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alaybey Mahalle Muhtarı, yaşanan olayla ilgili olarak, “Hastaneye giderken tek evladı kıymetli Burak’ını, bize emanet etti” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – Geçtiğimiz günlerde İzmir’in Karşıyaka ilçesinin Alaybey Mahallesi’nde doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamanın ardından mahalle sakini olan Ali Feyzi Adalı yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Adalı, patlamanın şiddetiyle birlikte yaralı olarak kaldırıldığı hastanede entübe edildi. Entübe edilen Adalı, hastanede hayatını kaybetti.

Alaybey Mahalle Muhtarı Servin Akkuş, olayla ilgili olarak Adalı’nın hastaneye kaldırılırken tek çocuğu olan Burak’ı kendilerine emanet ettiğini bildirdi.

Muhtar Akkuş, olayla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:
Alaybey Mahallesinde yaşanan doğalgaz patlaması nedeniyle, yaralı olarak hastaneye kaldırılan, daha sonra entübe olan Ali Feyzi ADALI dün gece vefat etmiştir… Allah rahmet eylesin… Mekanı cennet olsun... Hastaneye giderken tek evladı kıymetli Burak’ını, bize emanet etti…  Entübe olmadan önce evinin onarıldığını duymuş, sevinmiş, evine oğluna kavuşmayı hayal etmişti… Çok üzgünüm… Üzgünüz… Dilerim böyle kazalar bir daha yaşanmaz… Acılar getirmez…