GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Temmuz 2022 Pazar 16:15

Tatilci akını sonrası kesinti yaşanmıştı... O ilçenin su problemi çözüldü!

Kurban Bayramı sonrasında tatilci akınına uğrayan Dikili’de, altyapı gelen nüfusu karşılayamadı. Zaman zaman suların kesildiği ilçede atıksu terfi merkezinde yaşanan arıza İZSU ekipleri tarafından çözüldü. Ekipler arızayı çözdükten sonra ilçeye alternatif hat döşeme çalışmalarına başladı.

EGEDESONSÖZ – Kurban Bayramı tatili dolaysıyla yerli turist deniz kenarına akın etti. Normalde nüfusu az olan ilçelere büyük akınlar meydana geldi. Altyapısı kış nüfusuna oranla geliştirilen ilçelerde büyük sorunlar yaşandı.

Öyle ilçelerden biri olan Dikili’de altyapı konusunda iki gündür sorunlar yaşandı. Atıksuların toplandığı atıksu terfi merkezi, ilçeye akın eden nüfus sonrası arızalandı. Zaman zaman su kesintisinin yaşandığı ilçede İZSU ekipleri yaşanan arızayı kısa süre içerisinde çözdü. Ekipler, arızayı çözdükten sonra ilçeye alternatif hat döşeme çalışmalarına da başladı.

Arızanın çözüldüğünü sosyal medya hesabından duyuran İZSU Genel Müdürlüğü, ilçede kesintisiz su akışının devam edeceğini söyledi. İZSU’nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

Dikili ilçesi merkez mahallelerinin atık sularının toplandığı atıksu terfi merkezi hattında oluşan arızayı ekiplerimiz çok kısa süre için de gidermiş olup, alternatif hat döşeme çalışmasına da başlamıştır. Dikili ilçesi kesintisiz su almaya devam edecektir. Kısa süreli oluşan su kesintisinden kaynaklı anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.