GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
9 Eylül 2022 Cuma 18:00

Tarihi geceye tanıklık etti... Kılıçdaroğlu sahnede!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu yıl 100’ncüsu kutlanacak olan 9 Eylül programlarına katılmak için İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu, Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen tarihi kutlamalarda da yer aldı.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in kurtuluşunun 100’ncü yılı olacak olan 9 Eylül için İzmir’e geldi.

9 Eylül günü öğle saatlerinde İzmir’e gelmesi beklenen CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek olan büyük kutlamalara katıldı.  CHP Lideri, Gündoğdu Meydanı'nda kurulan sahneden İzmirlileri selamladı.

KILIÇDAROĞLU: SİYASET BİR YERE KADAR!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sahneden eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve torunu Duru Nadir ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kılıçdaroğlu fotoğrafı "Siyaset bir yere kadar. Biraz da eğlenmek lazım. Sevgili eşim ve canım torunumla Tarkan konserindeydik..." sözleri ile sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

KILIÇDAROĞLU İŞ DÜNYASI İLE BULUŞACAK
10 Eylül günü de İzmir’e yarım günlük program yapması beklenen CHP Lideri Kılıçdarolu'nun sürenin kalması halinde sabah saatlerinde iş dünyası ile kahvaltıda bir araya gelecek. Bir kısmı basına açık olarak gerçekleştirilmesi planlanan programın arından ise Kılıçdaroğlu'nun öğle saatlerinde kentten ayrılacağı bildirildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN 100. YIL MESAJI!
Öte yandan sosyal medya hesaplarından İzmir'in kurtuluş yıl dönümünün 100. yılı ile ilgili mesaj yayımlayan Kılıçdaroğlu "İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutluyor, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelesi veren kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. Kurtuluş yıl dönümü coşkusu yaşayan güzel #İzmir halkını saygı ve sevgiyle selamlıyorum."