GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
11 Kasım 2023 Cumartesi 11:09

Tapu törenine hava muhalefeti ertelemesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy 2'nci etabı gerçekleştirilmesi planlanan tapu töreni olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Örnekköy Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etabı'nda bugün tapu teslim töreni yapılması planlanıyordu ancak hava koşulları nedeniyle ertelenmek zorunda kalındı. 

Büyükşehir tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı. 

"Hava muhalefeti nedeniyle erteleme… Belediyemiz tarafından yürütülen Örnekköy Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etabı'nda, bugün yapacağımız tapu teslim töreni hava muhalefeti nedeniyle ertelenmiştir. Tapu teslim törenini en kısa zamanda yapacağız Saygılarımızla."

PROJE HAKKINDA
2020 yılında Örnekköy’de 143 bağımsız birimi hak sahiplerine teslim eden Büyükşehir, projenin ikinci etabında da 170 konut ve 20 işyerinden oluşan 190 bağımsız bölümün yapım sürecini tamamlandı. 

Örnekköy’de yaklaşık bin 600 bağımsız birimin bulunduğu 3, 4 ve 5’inci etaplardaki yapım süreçleri ise tüm hızıyla sürdürülüyor. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi yüzde yüz uzlaşı, belediye garantörlüğü, yerinde dönüşüm ilkeleriyle kent genelinde Gaziemir, Ege Mahallesi, Uzundere, Ballıkuyu, Çiğli Güzeltepe ve Örnekköy’de olmak üzere 6 bölgede dönüşüm çalışmalarına devam ediyor.