GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Şubat 2023 Pazartesi 15:16

Tam 200 gün oldu... Katil aramızda!

İzmir’de boşanmak üzere olduğu eşi Ezgi Özarslan’ı öldürdükten sonra kaçan Deniz Özarslan’ın 200 gündür bulunamamasına isyan eden Anne Zerkin “Depremden beri acımı kenara bırakıp ülkeme ağlıyorum ama kızımın katili artık bulunsun.Yüreğimin koruna bir nebze su dökülsün” dedi

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ- Konak'ta boşanmak üzere olduğu eşi Ezgi Özarslan'ı silahla öldürdükten sonra kaçan katil zanlısı Deniz Özarslan, 200 gündür aranıyor. 31 yaşındaki kızlarını kaybeden aile 200 gündür bulunamayan Deniz Özarslan'ın bir an önce yakalanarak en ağır cezayı almasını istediklerini kaydetti.

Cinayetin gerçekleştiği günden bu yana kayıp olan Deniz Özarslan'ın yakalanması için başlatılan soruşturma sürerken Kadın Cinayetleri Platformu üyeleri de bir an önce bulunması amacıyla ilanlar bastırmıştı. 

ADALET İSTİYORUM!
Sosyal medyadan da sık sık katilin yakalanması için paylaşımlarda bulunan anne Zerkin, kızının katili Özaslan’ın yakalanması için çağrıda bulundu. Egedesonsöz’e konuşan acılı anne şu ifadelere yer verdi:

"Kızım Ezgi Zerkin’in hayalleri, gülüşleri 200 gündür yarım. Kızımın katili Deniz Özarslan halen aramızda. Yakalanmıyor. Neden yakalanmıyor? Bunca gündür saklanması için ona kim yardım ediyor? Emniyet görevlileri bu kadar aciz mi? Depremin yaşandığı 6 Şubat tarihinden beri kendi acımdan utandım. Kendi kızımın kaybını bir kenara bırakıp ülkemdeki felaket için ağladım, yardım etmek için çabaladım. Gördüm ki böyle acı günlerde bile yine bir başıbozukluk sözkonusu. Kime güveneceğiz?  Kimden yardım isteyeceğiz bizim için adaleti kim sağlayacak?"