GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Haziran 2021 Çarşamba 14:56

TOKİ tartışmalarında ikinci raunt… AK Partili Kaya'dan CHP'li Bayır'a 'istemezükçü' çıkışı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tacettin Bayır arasında yaşanan 'Demokrasi Üniversitesi' tartışmaları hız kesmeden devam ediyor. TOKİ'deki hak sahipleri CHP'li Bayır'ın açıklamaları sonrası tepki gösterirken, açıklamada bulunan AK Partili Kaya, " Laf olsun torba dolsun misali konuşup, iş üretmek yerine polemik üreten istemezükçülerle kaybedecek zamanımız yok" ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Parti'nin sık sık karşı karşıya gelmesine neden olan ve Karabağlar ’da mahkeme kararları nedeniyle çalışmaları bir türlü başlatılamayan TOKİ inşaatlarında tartışmalar hız kesmeden devam ediyor.

AK Partili Mahmut Atilla Kaya geçtiğimiz günlerde TOKİ ve üniversitenin CHP'ye Karabağlar'ı kaybettireceğini belirtirken, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ise TOKİ konutlarının yandaşa peşkeş çekileceğini açıklamıştı.

Bayır'ın sözleri sonrası TOKİ'deki hak sahipleri tepki gösterirken, CHP'li Bayır'a bir tepki de AK Partili Kaya'dan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunana Kaya, "Milletvekili olduğu ilden, Belediye Başkanlığı yaptığı ilçeden bi haberolan, halktan kopuk siyasetçilere cevap, mağdur ettikleri vatandaşlarımızdan gelmiş. Laf olsun torba dolsun misali konuşup, iş üretmek yerine polemik üreten istemezükçülerle kaybedecek zamanımız yok!" ifadeleri kullandı.