GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
4 Mart 2018 Pazar 15:47

TOKİ Başkanı Turan’dan İzmir çıkarması

Başbakanlık TOKİ Başkanı Ergün Turan İzmir’e gelerek projeleri yerinde inceledi. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “İlçemizdeki projemiz hızla ilerliyor” dedi.

EGEDESONSÖZ/ Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan İzmir’e gelerek projeleri inceledi. Turan, Kemalpaşa ve Torbalı Ayrancılar’da devam eden konut projeleri hakkında bilgi aldı. 

Turan’a Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez eşlik etti. TOKİ’nin kent genelindeki projeler hakkında bileği veren Turan, inşaatların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

"DURMAK YOLA DEVAM ANLAYILŞI İLE"
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu da ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün Turan ile birlikte Kemalpaşa’ya hayat verecek olan yapımı devam eden TOKİ projemizin ilk etabı olan 700 konut, 22 iş yeri, 16 derslikli ilköğretim okulu, 16 derslikli ortaöğretim okulu, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesinden oluşan proje alanı ile 2’inci etap olan 1000 konutluk TOKİ proje alanında incelemelerde bulunduk. Ayrıca alanında Türkiye’nin en büyük gölparkı olan Binali Yıldırım Gölpark projemizi de TOKİ Başkanımızla inceleyip projemizle ilgili bilgi verdik. Zaman ve mekan gözetmeksizin çalışınca olur anlayışı ile durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.