GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
6 Temmuz 2023 Perşembe 09:19

Sürpriz teklif... 4. kez nikah masasına oturuyor!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 3 senedir aşk yaşadığı Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturuyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Üç yıldır birlikte olan çift, önceki gün büyük bir doğum günü kutlaması yaptı. Acun Ilıcalı, 24. yaşına giren sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününde romantik paylaşımlara imza attı. Son olarak sürpriz partinin çifte bir kutlama olduğu öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya evlilik teklifi ettiği ortaya çıktı.

Kariyerindeki başarısıyla sık sık adından söz ettiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bir yandan da özel hayatıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Daha önce üç kez evlilik yapan Ilıcalı, şimdilerde Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşıyor.

2018 yılında Şeyma Subaşı'ndan boşanan Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşıyor. 

Altunkaya ile hiç ayrılmayan Acun Ilıcalı önceki gün genç aşkına büyük bir doğum günü kutlaması yaptı.

Sosyal medyada özel hayatına dair paylaşım yapmamaya dikkat eden Acun Ilıcalı bu sefer kural bozdu. Ilıcalı, sevgilisiyle çektirdiği kareleri ardı ardına yayınladı.

Ilıcalı ile kendisinden 30 yaş küçük olan Altunkaya'nın romantik pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Sevgilisiyle aşk dolu pozlarını paylaşan ünlü isim "Duygularımı bugün kulağına söyledim herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun" notunu ekledi.

YÜZÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ
Hürriyet'in haberine göre; ünlü televizyoncunun bu sözleri üzerine sevgilisine evlilik teklifi ettiği ve Altunkaya'nın teklifi kabul etmesiyle çifte kutlama yaptığı ortaya çıktı.

Hatta çiftin bu yaz evleneceği de konuşulanlar arasında.

Dördüncü kez nikâh masasına oturacak olan Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile 3 yıldır birlikte.

Acun Ilıcalı'nın sevgilisinin doğum günü kutlamasından paylaştığı fotoğraflarda Altunkaya'nın parmağındaki yüzük de dikkat çekti.

Öte yandan Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sevgilisi için, "Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı" demişti.