GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Ağustos 2016 Perşembe 12:22

Sürpriz buluşma: AK Parti İzmir Milletvekilleri Kılıçdaroğlu’na gitti!

AK Parti İzmir Milletvekilleri Meclis’te CHP’nin İzmir Milletvekili Genel Başkanı’nı ziyaret etti. AK Parti Heyeti Kılıçdaroğlu’na 15 Temmuz’daki duruşu nedeniyle teşekkür etti.

EGEDESONSÖZ – 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülke çapında yaşanan birlik ve beraberlik havası siyasette de etkisini artırıyor.

Başbakan Binali Yıldırım’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ve bilgilendirme için yaptığı iki ziyaret ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iki lideri Yenikapı mitingine davet etmesiyle devam eden sürece AK Parti’nin CHP’nin Taksim mitingine üst düzey bir heyetle katılımı da katkı koymuştu.

Ankara’da bir sürpriz hamle de AK Parti İzmir Milletvekilleri’nden geldi.

AK Parti Heyeti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın öncülüğünde CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun TBMM’deki makam odasında gerçekleşen buluşmada Hotar’ın yanı sıra İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli, Atilla Kaya, İbrahim Turhan, Hüseyin Kocabıyık ve Necip Kalkan da hazır bulundu.

AK Partili vekiller Kılıçdaroğlu’na 15 Temmuz günü darbe girişimine verdiği hızlı tepki ve karşı duruşu nedeniyle teşekkür ederken CHP’nin bu akşam İzmir’de düzenleyeceği Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne de katılacaklarını bildirdi.

AK Partili vekiller Kılıçdaroğlu’na demokrasi nöbetlerinin finali niteliğini taşıyacak Yenikapı Mitingi için de bir davet de daha bulundu.

Siyasetin hızla normalleşmesi ortak paydasında buluşulan görüşme sonunda AK Parti Heyeti Kılıçdaroğlu’na vazo hediye etti.