GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Nisan 2016 Pazartesi 10:44

Sürekli, Kaya ve Dağ’dan vefa ziyaretleri!

AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Mahmut Atilla Kaya ve Hamza Dağ, daha önce AK Parti İzmir İl Başkanı ve İzmir Milletvekilliği yapmış İsmail Katmerci ve Aydın Şengül’ü ziyaret etti.

Ziyaretlerde milletvekilleri adına açıklamada bulunan Kerem Ali Sürekli, AK Parti kuruluşundan bu yana emeği geçenlere vefa ziyaretlerinde bulunduklarını belirterek, “Sayın İsmail Katmerci kurucu İl Başkanlığı’mızı ve iki dönem İzmir Milletvekilliği yaptı. AK Parti’nin İzmir’de bugünlere gelmesinde çok büyük bir emeği var. Sayın Aydın Şengül de zor bir süreçte başarılı İl Başkanlığı ve İzmir Milletvekilliği yaptı. AK Parti her zaman vefaya önem veren bir parti olmuştur. Biz de eski il başkanlarımızı ve milletvekillerimizi ziyaret ederek onların bilgi tecrübelerinden yararlanıyoruz. Çeşitli istişareler de bulunuyoruz. Hem İsmail Katmerci ile hem de Aydın Şengül’le AK Parti’nin çeşitli kademelerinde hep birlikte beraber mücadele ettik. Bu mücadelede omuz omuza verdik. Biz bu hizmetleri bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Biz de zamanı geldiğinde yerimizi AK Parti’ye gönül vermiş kişilere bırakacağız” dedi.



İsmail Katmerci de Mahmut Atilla Kaya ve Hamza Dağ’ın AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi, Kerem Ali Sürekli’ nin de AK Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu Üyesi olmasından gurur duyduğunu ifade ederek, Genel Merkez’de İzmir’in ilk kez bu kadar yüksek sayıda temsil edildiğine dikkat çekti.

Aydın Şengül de AK Parti İzmir Milletvekilleri’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde  uyum içinde başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade etti.